Powered By Blogger

vineri, 12 februarie 2010

Poze filmari clip Smiley feat. Cheloo - Plec pe Marte




Smiley a plecat pe marte! V-ati fi asteptat la cratere, martieni, levitatie?

Nu a fost chiar asa. Smiley ne-a spus ca a optat pentru un videoclip si un scenariu care sa expuna melodia intr-un mod mai serios.Si daca stam sa ascultam versurile ii intelegem viziunea. Un decor simplu si dorinta de a scapa de toate probleme care te apasa, si totusi n-ai unde. Poate doar pe Marte.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si cu siguranta va fi unul super reusit. Iar totul a fost condimentat de momentul lui Cheloo de la Parazitii.

Am aflat ca motivul principal al videoclipului este faptul ca Smiley isi creeaza mai multe dubluri care ii rezolva problemele. Deci vom vedea mai multi Smiley in videoclip si veti intelege imediat din imagini.

Un lucru foarte ciudat la o filmare de videoclip este faptul ca totul s-a filmat pe ritmul unei alte piese semnate Smiley, care era mult mai antrenanta decat “Plec pe Marte”. Iulian si Andrei au optat pentru varianta asta deoarece clipul va fi slow-motion iar actiunea propriu zisa se petrece foarte rapid, pe ritmuri mai … dansabile.

De asemenea Smiley a fost dragut si a pus la ascultare pe platou multe piese din viitorul lui album, ce se va lansa intr-un mod inedit in doua runde. Pe album Smiley va avea colaborari cu Pacha Man si cu Grasu XXL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu