Powered By Blogger

vineri, 26 februarie 2010

Smiley pleaca pe Marte; duminica, 7 martie, Euromall :)

Inainte sa plece pe marte, Smiley face o oprire si in orasul sau natal. Artistul va concerta pe 7 martie la Euromall Pitesti, incepand cu ora 19:30. Plecam pe Marte! :)

sâmbătă, 13 februarie 2010

Concert RnB LIVE ALEX impreuna cu DJ Speak si DJ Grass in DIAMOND Club

Mda ... o seara perfecta. DJ Innjack a fost la pupitru pana pe la ora 2 si a mixat cele mai in voga hituri. Show-ul lui Alex & co. a inceput in jurul orei 2 dimineata. Am avut parte de o mica surpriza, DJ Grass incalzind atmosfera inainte de concertul lui Alex. In sfarsit, urca pe scena iar publicul a luat foc. Hituri ca "Dragoste la prima vedere, Yamasha, Secret discret, Am bani de dat, si piese de pe noul album, au fost interpretate de catre Alex si bineinteles de catre public. Show-ul s-a terminat pe la ora 3:20 dimineata. Dupa concert Alex a fost luat cu asalt de catre fani, si s-au ales cu poze, autografe si bineinteles cu un show incendiar. Petrecerea a continuat pana in zori. :)































vineri, 12 februarie 2010

Poze filmari clip Smiley feat. Cheloo - Plec pe Marte




Smiley a plecat pe marte! V-ati fi asteptat la cratere, martieni, levitatie?

Nu a fost chiar asa. Smiley ne-a spus ca a optat pentru un videoclip si un scenariu care sa expuna melodia intr-un mod mai serios.Si daca stam sa ascultam versurile ii intelegem viziunea. Un decor simplu si dorinta de a scapa de toate probleme care te apasa, si totusi n-ai unde. Poate doar pe Marte.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si cu siguranta va fi unul super reusit. Iar totul a fost condimentat de momentul lui Cheloo de la Parazitii.

Am aflat ca motivul principal al videoclipului este faptul ca Smiley isi creeaza mai multe dubluri care ii rezolva problemele. Deci vom vedea mai multi Smiley in videoclip si veti intelege imediat din imagini.

Un lucru foarte ciudat la o filmare de videoclip este faptul ca totul s-a filmat pe ritmul unei alte piese semnate Smiley, care era mult mai antrenanta decat “Plec pe Marte”. Iulian si Andrei au optat pentru varianta asta deoarece clipul va fi slow-motion iar actiunea propriu zisa se petrece foarte rapid, pe ritmuri mai … dansabile.

De asemenea Smiley a fost dragut si a pus la ascultare pe platou multe piese din viitorul lui album, ce se va lansa intr-un mod inedit in doua runde. Pe album Smiley va avea colaborari cu Pacha Man si cu Grasu XXL.

vineri, 5 februarie 2010

Concert LIVE ALEX 12 Februarie 2010 Club DIAMOND


Alex Velea, cunoscut pentru hit-urile “Dragoste la prima vedere”, “Doamna mea”, “Yamasha” “Daca dragostea dispare”,"Secret discret", precum si altele, va sustine un concert live pe 12 februarie, in club Diamond din Pitesti. Evenimentul va incepe la ora 23:00, atmosfera si ritmurile fierbinti fiind garantate de catre artist.