Powered By Blogger

vineri, 12 noiembrie 2010

Party Auchan 2010


New party in Zion Club, pe 17 noiembrie, 2010, orele 20:30.

luni, 1 noiembrie 2010


HaHaHa Production din nou in Pitesti.
Balul Bobocilor, UPIT, joi, 18 noiembrie, Ilussion Club Pitesti.

vineri, 3 septembrie 2010

25-28 August 2010 @Moeciu de Sus/Orasul de sub Tampa - Brasov





































































Nu le am cu povestirile, asa ca o sa scriu pe scurt.
Miercuri, 25 August 2010, ora 9:00, pornim motoarele si ne indreptam spre Moeciu. Suna destul de bine. De bine, de rau, am ajuns in Moeciu de Sus. Am facut ceva kilometri; vreo 120.
Frumoasa zona, intre dealuri, destul de interesant.Camerele au fost super OK, tinand cont de raportul pret-calitate (50 RON/camera dubla/tripla). Aveti mai sus cateva poze din camere (putin cam multa dezordine, dar trecem peste :)) ), grupul sanitar, holul, livingul (imens) si bucataria. Acuma deh, orice penstiune/vila, avea si scari, logic. Dar, ca sa urci bagajele, (masinile au fost pline ochi), trebuia sa faci n drumuri, sa urci si sa cobori treptele. In 4 zile cred ca am urcat si-am coborat la etaje cat n-am urcat si-am coborat in 21 de ani la bloc. In fine.
O plimbare la rau nu face deloc rau.Apa rece si curata de munte. A fost destul de cald, tinand cont ca am fost la cota 1200 m.alt,; vreo 30 de grade la soare.
A doua zi, joi, ne hotaram sa plecam spre Brasov, sa nu prindem aglomeratie pe drum, pentru ca vineri incepea weekend-ul. Facem o oprire si la Bran. Mama si-a schimbat coafura din 10 in 10 minute, nu avea niciun stres :)) .
Ne continuam drumul si ajungem in Brasov. Destul de interesant si frumos orasul vechi al Brasovului, si cu inca putina rabdare, gasim loc de parcare si ca prin magie, ne pierdem unii de altii. Unii intr-o directie, altii intr-alta.
De asta tehnologia se schimba zi de zi si s-au inventat telefoanele mobile =)) .
Aterizam in Piata Mare a Brasovului. Sincer sa spun, imi place de 10 ori mai mult decat a Pitestiului. Foarte curat. Bineinteles ca mai sunt si strazi/stradute cu mizerii pe jos, gunoaie, dar in Pitesti vezi la fiecare metru patrat.
Si cu ultimele puteri, ne intalnim in cele din urma si pornim spre Tampa. Bineinteles, urcam cu telecabina. Nu mi s-a parut scump deloc (13 RON/pers.dus-intors). Si-acum sa te tii: in 2 min. urci de la cota 1200m la 1799m fix in cap :)) . Si mai tine-te odata; ete na Brasovu; cat ne-am ratacit noi in el si cat am stat sa ne dam intalnire si tot asa, uite ce mic este :)).
In poze mai puteti vedea Biserica Neagra, terenuri de tenis (de camp), foarte bine intretinute. Ramanem cateva ore la restaurant dupa care coboram din nou in Brasov.
Cum am facut, dar am facut, sa ajungem pe strada mare; era ca o intersectie, doar ca nu era semaforizata. La fel, ne-am impartit in cate directii au vazut ochii nostrii :)) .
Pai se compara centrul Pitestiului cu centrul Brasovului?? IN NICUN CAZ! Va spun sigur si sincer. Din punct de vedere al tuturor aspectelor. De la oameni, comportamentul lor, in general, pana la cel mai mic magazin. Pitestiul are putine terase pe langa Brasov. Pe strada mare, dintr-un cap in celalalt, pe mijloc sunt terase una dupa alta. Si era doar joi, in jur de ora 16, si terasele erau aproape full.
Superb oras, chiar m-a surprins. Nu am ramas foarte mult in Brasov pentru ca se insera si trebuia sa ajungem acasa, in Moeciu, sa pregatim masa (eram toti lihniti de foame :)) ).
Seara, de fapt, noaptea pe la 1, mai ramasesem decat eu cu varu' rex, si ne hotaram sa mergem la o plimbare cu perpedesu. Dar nu cu mana goala, ci cu o Timi, ca sa nu ne fie frica :)). Am mers ceva, aproape o ora. Nu aveam o destinatie anume. Ne intoarcem, iar pe la jumatatea drumului, observam trei siluete. Pai cine sa fie, mama, Eliza si Nico. "Ma voi ce cautati ma la ora asta pe strada?" Pai sa zic era ceasu vreo 2 dimineata. "Pai nu stiam unde sunteti, ati disparut fara urma, fara sa ne spuneti ca plecati. Sa va spun ce ni s-a intamplat. Iesim noi din curte si vazuseram in stanga o silueta de barbat. Noi facem dreapta sa venim dupa voi, si ce ma gandesc sa ma uit in spate...silueta era de fapt o femeie, cu pelerina neagra, pana in 25 de ani, cu parul negru strans la spate; era la vreo 50 m in spatele nostru.. Ne vedem de drum inca 4-5 pasi, iar ma intorc, aia era la 2 metri in spatele nostru;si o intreaba Mari, -"Nu cumva ati vazut trei barbati din directia din care veniti? - NU :D "- si a avut un ras ironic, ceva de genu; dupa care noi ne-am intors in curte. Voi nu cumva, v-ati intalnit cu ea?? Culmea, ca NU ne-am intalnit cu ea :O :O". Tot felul de peripetii :)). In tot cazul, am ajuns acasa pe la vreo 2 si ceva.
Macar pentru cateva zile am iesit din monotonia de zi cu zi, si ca sa fie treaba treaba, ne-am trezit si noi sa bem in ultima zi, si sa ne culcam pe la vreo....hmm...am uitat :)) pe la 4:30 diimineata. Tinand cont ca baietii aveau de facut drum lung a doua zi: "...serios?? io nu stiam ...." :)).
Pacat ca nu am reusit sa ramanem mai multe zile. Am avut o retinere la serviciu si nu s-a putut prelungi minivacanta.
Cu parere de rau, ne-am intors la viata de zi cu zi. Aproape aceleasi lucruri zi de zi. Probabil si cred ca mai mult ca sigur, in 2011 se va mai intampla inca o data asta. Deja imi fac planuri de acum. Dar pana atunci, sa auzim numai de bine.
Hai pa.